Guestbook

Name*
E-mail*
Text*
Symbols Left
Captcha
Enter the code from the picture

Testimonials

24 July 2016

"Силно сме изненадани от добрите условия и обслужване,които са рядкост на територията на България.Пожелаваме все така да работите и още по-добро развитие.Като оставаме с уважение към Вас Ви уверяваме,че ще дойдем отново."

Нина Антова
24 May 2016

"Прекрасен хотел.Кухнята е отлична.Обслужващият персонал-усмихнат и приветлив.Останахме много доволни."

Радослав Илиев
10 May 2016

"Здравейте, Изкарахме страхотен Великден. Храната, обслужването, чистотата, всичко беше на ниво.Организацията в ресторанта беше перфектна. Ще посетим хотела отново с най-голямо удоволствие.Благодарности. Сем. Деневи"

Христина Денева
20 November 2015

"Място с уникална атмосфера. Професионално обслужване и страхотна кухня. Бих го посетил отново. "

jim
13 October 2015

"Красив град.Хубав хотел.Чисто и уютно.Обслужването е на ниво,усмихнат и приветлив персонал.Храната е превъзходна.Препоръчах го на приятели."

ТАНЯ ВЕНКОВА
12 July 2015

""Всичко в хотела е изпипано,а механата е прекрасна.Останахме много доволни от обслужване то всички бяха мили."

Надя Мартинова
25 February 2015

"Всичко в хотела е изпипано , а механата е прекрасна. Останахме много доволни !!!"

Някой
21 April 2014

"Възхитена съм от професионализма на обслужващия и мениджърски състав на хотела.Изкарахме страхотен Великден и Рожден ден.Желая на всички много здраве и много късмет. д-р Черкезова/Ст.Загора/"

Велина Черкезова
14 November 2013

"Изкарахме разкошен уикенд и семеен празник в хотела. Незабравимо удоволствие и страхотоно обслужване от персонала. Специални благодарности на момичетата от механата. Пак ще го посетим с огромно удоволствие!"

Момчил Пенев
11 August 2013

""Много харесвам този хотел, вече два пъти сме били там. Обслужването и стаите са на много добро ниво."Малко са символите да разкажа всичко,но и думите няма да стигнат за очарованието на този хотел!Ще разкажем за вас и отново ще дойдем в скоро време."

Надежда Мартинова
12